Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Idei de cadouri de nuntă deosebite

Zâmbești în timp ce ții strâns în mână micul plic alb, cu dantelă, în care se află invitația la unul dintre cele mai frumoase evenimente la care vei participa anul acesta.

Cei mai buni prieteni ai tăi se căsătoresc și abia aștepți ziua în care își vor uni destinele. 

Știai că vor face marele pas, ai fost alături de ei la cererea în căsătorie, ai fost printre primii oameni care au aflat data fericitului eveniment.

Totul este un carusel de emoții și speri ca viața celor doi să fie asemenea unei povești. 

Ajungi acasă și în continuare admiri invitația: atât de elegantă, dar simplă și cuprinzătoare.

Îți pregătești o baie relaxantă și lași gândurile să te poarte în viitor, imaginându-ți cum va fi ziua cea mare și cum vor reacționa prietenii tăi la cadoul de nuntă… 

Brusc, revii în prezent și anxietatea începe să te cuprindă. Încerci să te gândești la magazine de cadouri pentru nuntă, dar realizezi că ai nevoie de un plan bine pus la punct.

Ce le poți dărui unor oameni în cea mai fericită zi din viața lor? 

Noaptea, gândurile te poartă spre imagini cu felurite cadouri de nunta. Să alegi unul practic?

Cât de mult contează felul în care arată? Mai bine un cadou personalizat…

Dar cum ar fi dacă ai oferi un cadou de lux, de care să se bucure în fiecare zi și care să fie apreciat chiar și peste mulți ani? 

Îmbini utilul cu plăcutul și cu tradiția?

Îți notezi pe telefon câteva idei și îți promiți că a doua zi vei căuta pe îndelete care sunt cele mai apreciate cadouri de nuntă.

Adormi cu greu și visezi că a venit ziua nunții și cadoul lipsea. Ce coșmar… 

Sau dacă este mintea ta, care încearcă să îți spună că mereu lași lucrurile pe ultima sută de metri și că este posibil să te prezinți la nuntă fără cadou?

Ne oferim să te scăpăm de anxietatea provocată de alegerea cadoului ideal pentru nuntă.

În continuare, îți vom oferi câteva sfaturi legate de alegerea cadoului perfect, dar și numeroase idei de cadouri de nuntă deosebite. 

  • Cum alegi cadourile pentru tineri căsătoriți? 
  • Suveniruri pentru nuntași 
  • Cadouri nuntă pentru living 
  • Cadouri de nuntă deosebite pentru servirea mesei 
  • Cadouri haioase pentru tineri căsătoriți 
  • Cadouri de lux pentru nuntă, ideale pentru dormitor

Cum alegi cadourile pentru tineri căsătoriți? 

De regulă, la nuntă se oferă cadouri practice, ideale chiar și pentru casă nouă.

Acestea sunt binevenite, iar dacă îți dorești să dăruiești un astfel de cadou, alege, totuși, unul care să iasă în evidență – un cadou luxos, care să atragă toate privirile și care să fie folosit cu drag.

Da, un cadou ce redefinește noțiunea de lux – mai exact, un obiect practic, calitativ, realizat cu drag în fabrici de renume, din cele mai bune materiale și care va trece testul timpului.

Investește într-un cadou de lux și vei investi, de fapt, în amintiri, oferindu-le proaspeților însurăței o parte din istoria brandului de la care vei alege cadoul.

În continuare, îți vom prezenta câteva idei de cadouri de nuntă deosebite, grupate pe categorii.

Suveniruri pentru nuntași 

Momentele petrecute la nuntă vor sălășlui întotdeauna în inimile nuntașilor și ale invitaților.

Cu toate acestea, ar fi un gest foarte frumos să le oferi îndrăgostiților un cadou de nuntă special, pe care să îl poată folosi și pe viitor.

Un exemplu excelent este reprezentat de doua pahare asa cum este acest Pahar De Sampanie Arabesque Rosenthal Versace.

Vor putea ține primul toast în calitate de soț și soție cu aceste pahare deosebite, iar mesajul transmis va fi acompaniat de clinchetul suav, produs de ciocnirea delicată a cristalului. 

Cum puteam să uităm de obiectele personalizate pentru nuntă? Următorul cadou din categoria suveniruri pentru nuntași este ideal pentru a fi dăruit în zilele următoare marelui eveniment.

Îți recomandăm să optezi pentru o Rama Foto Argintata Iconik Christofle, pe care să o personalizezi cu o fotografie de la nuntă.

Va fi un cadou emoționant, ce va fi păstrat cu drag timp de mulți ani. 

Cadouri nuntă pentru living 

Proaspeții însurăței vor aprecia cadourile ce pot fi amplasate în living și pe care le pot admira atât ei, cât și toți cei care le vor trece pragul, pentru a-i felicita pentru fericitul eveniment sau pentru a rememora ziua cea mare.

Din categoria de cadouri de nuntă pentru living, în primul rând îți recomandăm o Statueta 2 Parakeets Lalique. Este un cadou pentru miri deosebit, cu o semnificație aparte.

Pasărea iubirii este o ființă foarte afectuoasă, care formează pereche pe viață, la fel cum le dorești și proaspeților căsătoriți. 

Tot o semnificație specială are și următorul cadou de căsătorie: o Bomboniera Din Cristal Vibration Lalique.

Este lucrată manual, dintr-un cristal deosebit, și, cu ajutorul ei, le poți ura îndrăgostiților ca viața să le fie dulce și savuroasă, la fel ca bomboanele pe care le vor păstra în această bombonieră. 

Vazele pot fi mai mult decât un suport pentru flori. Acestea pot înfrumuseța casa, mai ales dacă au un design cu totul special.

Din categoria de cadouri de lux pentru nuntă, ce pot fi amplasate în living, îți sugerăm o Vaza Barocco Mosaic Versace Rosenthal.

Aceasta impresionează prin cromatica atent aleasă și prin elementele care compun modelul. Cu siguranță va sta la loc de cinste în livingul proaspeților căsătoriți și poate face parte și din categoria de cadouri practice pentru cununie, având în vedere că buchetul miresei poate fi păstrat în ea. 

Rămânem în aceeași zonă de idei de cadouri pentru nuntă și îți prezentăm o nouă vază, de data aceasta mai delicată, care poate fi păstrată la loc de cinste atât în living, cât și în bucătărie sau în dormitor.

Este vorba despre Vaza cristal Champs-Elysees Lalique, de care sigur te vei îndrăgosti și îți vei dori și tu una asemănătoare. 

Cadouri de nuntă deosebite pentru servirea mesei 

Îmbină utilul cu plăcutul și oferă cadouri practice și elegante, pentru tinerii căsătoriți.

Seturile de masă din porțelan, seturile de cafea, realizate din porțelan și pictate într-un mod deosebit, șfeșnicele din cristal, platourile din porțelan și frapierele din oțel placat cu argint, fabricate de producători cu tradiție, pot reprezenta cadouri de nuntă deosebite. 

Păstrează tradiția și oferă proaspeților însurăței un Set de masa pentru 6 persoane – 20 piese Carreau Beige Rosenthal.

Așa cum poți observa și în imagine, designul este unul atemporal, astfel că va putea fi păstrat și folosit mulți ani de acum înainte, amintind cu drag de ziua cea mare. 

Alături de setul de masă din porțelan, dăruiește și un Set 6 cești pentru cafea din porțelan Carreau Beige Rosenthal.

Sunt din aceeași colecție, astfel încât toți invitații vor fi impresionați de frumusețea și calitatea acestor porțelanuri. 

Pentru momentele speciale, poți alege să le dăruiești mirilor un Set 6 Cesti Pentru Ceai Barocco Mosaic Versace Rosenthal.

Este un set cu adevărat special, care poate fi folosit pentru servirea ceaiului, în prezența persoanelor dragi din viața lor. Aroma delicioasă a ceaiului va fi completată de un spectacol de culori și forme speciale. 

Se spune că o căsnicie trebuie presărată cu sare și piper, pentru ca iubirea să fie păstrată și mirii să se îndrăgostească în fiecare zi unul de celălalt.

Transmite în mod subtil această idee, dăruindu-le îndrăgostiților un Set argintat pentru sare și piper K+T Christofle.  

Romantismul și iubirea pot fi păstrate și prin mici gesturi zilnice: cafeaua servită din cele mai frumoase cești din porțelan sau o cină la lumina lumânărilor.

Dacă îți surâde ideea și vrei să încurajezi mirii să își demonstreze iubirea în fiecare zi, oferă-le câteva șfeșnice din cristal, cum ar fi acesta: Sfesnic cristal Midas Rosenthal Classic

Alături de lumânări, la o cină romantică se potrivește perfect și un pahar de vin, la temperatura perfectă.

Pentru ca băutura să își dezvăluie toate notele aromate, o frapieră realizată din oțel placat cu argint este ideală.

Recomandarea noastră este acest Recipient Pentru Gheata Argintat Malmaison Christofle

Ultimul produs din categoria de cadouri miri pentru servirea mesei este un Platou Velvet Blue Rosenthal. Este realizat din porțelan și are un aspect elegant, ce îmbie pe oricine să deguste preparatele așezate pe el.  

Cadouri haioase pentru tineri căsătoriți 

Pentru ca o căsnicie să funcționeze, este nevoie și de umor, mai ales că, pe parcursul vieții, apar numeroase situații în care râsul și buna-dispoziție vor juca un rol important.

Astfel, poți alege și cadouri haioase pentru tineri căsătoriți, așa cum este această Cutie de cărți pentru joc Alligator Petrole Hector Saxe Paris.

Deși am menționat faptul că este un cadou haios, poate fi încadrat cu succes și în categoria de cadouri de nuntă deosebite.

Această cutie este învelită în totalitate în piele, pentru o experiență deosebită și pentru rezistență. Este un accesoriu premium, care cu siguranță va fi apreciat și îndrăgit. 

Cadouri de lux pentru nuntă, ideale pentru dormitor

Am ajuns la finalul listei cu recomandări și îți vom prezenta o idee de cadou practică, dar care cu siguranță va fi foarte apreciată și pentru modul în care arată.

Este vorba despre o Cuvertură de pat Lounge Blu Navy Rivolta Carmignani. Cu siguranță mirii vor primi numeroase cadouri de casă nouă, care le vor fi utile, însă această cuvertură va ieși în evidență, datorită aspectului și faptului că este confecționată din bumbac satinat. 

Acestea au fost doar câteva idei de cadou pentru cununia civilă sau religioasă, de care mirii se vor bucura cu adevărat.

Alege cu inima și oferă cadouri care să fie folosite cu drag și să reziste toată viața, la fel ca dragostea proaspeților însurăței! 

Sursa foto: Magmatik