Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Blog

Descoperă latura mai profundă a luxului. Lasă-te inspirat de idei pentru amenajarea locuinței cu stil, fine dining, cadouri memorabile sau reinventarea spațiului de acasă.

postări pe pagină
1 - 15 de 17
Arta rafinamentului - 25 noiembrie 2022

Eticheta unui cocktail party reușit la tine acasă

Reușita unui cocktail party la tine acasă este determinată de cât de multă atenție acorzi detaliilor și experienței oferite.

Pentru că ești amfitrionul petrecerii, ai flexibilitatea să personalizezi evenimentul după propria estetică și să oferi momente de neuitat grupului de prieteni sau colegi invitați.

Idei de cadouri - 12 octombrie 2022

Cadouri pentru femei pretențioase

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană greu de mulțumit când vine vorba despre cadouri. Ce îi poți oferi unui om care are totul? Dacă și în viața ta există o persoană căreia dacă i-ai oferi luna de pe cer, te-ar întreba dacă era disponibilă și în alăt culoare, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Arta rafinamentului - 28 septembrie 2022

Șampanie, vin spumant sau prosecco: diferențe și asemănări

Ocaziile speciale merită sărbătorite alături de persoanele dragi și un pahar de băutură rafinată. Însă, cum alegi băutura perfectă pentru fiecare eveniment? 

Șampanie, prosecco, vin spumant… La prima vedere, par la fel. Vinuri deschise la culoare, cu bule, ce se servesc de regulă din pahare înalte.

Arta rafinamentului - 21 septembrie 2022

Cum alegi parfumul potrivit, în funcţie de personalitate

Parfumul…te învăluie de la prima oră a dimineții și îți este alături până când ajungi acasă și îți pregătești rutina de seară. Unele parfumuri se contopesc cu pielea, astfel că le poți simți și a doua zi, chiar dacă te-ai răsfățat minute bune în duș. 

Amenajarea locuinței cu stil - 7 septembrie 2022

Interioare de lux: idei de obiecte decorative unice pentru casa ta

Decorarea unei case îi oferă acea notă de personalitate pe care fiecare persoană o caută, nota care va transforma o casă în ,,acasă”. Personalizarea și însuflețirea unei case se realizează cu ajutorul unor obiecte decorative deosebite.  Fiecare obiect decorativ ales cu grijă te aduce mai aproape de visul tău, acela de a redescoperi frumusețea și […]

Idei de cadouri - 24 august 2022

Idei de cadou pentru viitoare mămici – Lucruri utile și obiecte personalizate ce o vor impresiona

Sarcina, pentru fiecare femeie care alege să pornească în această călătorie, este una dintre cele mai fascinante experiențe de viață.  Corpul, mintea și sufletul ei vor traversa o perioadă de transformări semnificative, care să o pregătească pentru ceea ce urmează să devină: mămica unui pui de om. Dacă ai în preajma ta o prietenă sau […]

Arta rafinamentului - 10 august 2022

Surprinde-ți persoana iubită cu o cină romantică la lumina lumânării

Cum decorezi masa pentru o cină romantică acasă? O cină romantică este o ocazie specială, ce merită sărbătorită cu mâncare delicioasă. În ceea ce privește decorarea mesei, îți recomandăm să eviți crearea unui aranjament foarte încărcat.

Arta rafinamentului - 20 iulie 2022

Cum să-ți sărbătorești ziua de naștere în aer liber

Mâncăruri fine, cocktailuri de vară, o locație splendidă, prieteni dragi și conversații de calitate – o petrecere aniversară este, în cele din urmă, o combinație de ingrediente, care devine unică prin ceea ce gazdele și invitații insuflă evenimentului.  Pentru a te ajuta să organizezi o petrecere impecabilă de ziua de naștere, iată un set de […]

Idei de cadouri - 6 iulie 2022

Idei de cadouri pentru pasionații de vinuri

Ultimele zile au fost destul de ocupate pentru tine, deoarece ești în căutarea cadoului perfect pentru… un pasionat de vinuri. Prima idee care ți-a venit în minte a fost alegerea unor accesorii sau a unui set vinuri. Dar sunt atât de multe și ai atât de puțin timp la dispoziție. Probabil îți aduci aminte de […]

Fine dining la tine acasă - 22 iunie 2022

Aranjarea mesei: ghid practic pentru evenimente reușite

Aranjarea mesei este o artă în care este necesar să se respecte câteva reguli de aranjare a tacâmurilor, a elementelor de decor, a șervețelelor, precum și aranjarea în farfurie, pentru a facilita servirea mesei. De asemenea, este important să se țină cont și de nuanțe și texturi. Însă aranjarea mesei și a tacâmurilor nu este […]

Amenajarea locuinței cu stil - 8 iunie 2022

Cum alegi vazele de flori în funcție de cameră, pentru a obține un design interior special

Pentru a obține un design interior special, ia în considerare adăugarea câte unei vaze din porțelan, în care să adaugi flori în fiecare cameră. Pentru un efect cu totul deosebit, vazele ar fi bine să fie diferite, pentru a surprinde cu eleganța și cu rafinamentul lor.

Arta rafinamentului - 18 mai 2022

Ghid de cadouri pentru bărbați: cele mai bune cadouri de lux pentru el

Cu ajutorul opțiunilor din lista noastră, vei putea oferi cadoul potrivit unui bărbat care ar alege oricând calitatea și piesele de valoare, în detrimentul cadourilor banale.

Arta rafinamentului - 4 mai 2022

Cum se servește caviarul: recomandări de etichetă și de rețete delicioase

Printre alimentele care îți pot oferi o experiență culinară desăvârșită se află și caviarul. Cu siguranță, vei spune că este unul dintre cele mai bune alimente pe care le-ai consumat vreodată. 

Amenajarea locuinței cu stil - 20 aprilie 2022

Cum alegi serviciul de masă potrivit?

Îți venim în ajutor și îți oferim câteva informații interesante despre cum să alegi serviciul de masă potrivit și îți recomandăm și câteva seturi realizate din porțelan, de la branduri de lux, cu o istorie bogată. 

Idei de cadouri - 6 aprilie 2022

Idei de cadouri de nuntă deosebite

Ne oferim să te scăpăm de anxietatea provocată de alegerea cadoului ideal pentru nuntă. În continuare, îți vom oferi câteva sfaturi legate de alegerea cadoului perfect, dar și numeroase idei de cadouri de nuntă deosebite. 

postări pe pagină
1 - 15 de 17