Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

bucatarie si barbarfrapiereRecipient Pentru Gheata Argintat Malmaison Christofle

Recipient Pentru Gheata Argintat Malmaison Christofle Recipient Pentru Gheata Argintat Malmaison Christofle

4.970,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Zilele calde de vară invită la servirea băuturilor reci. O petrecere pe seară la locuința proprie este o ocazie extraordinară de a vă vedea prietenii și familia, în timp ce vă răcoriți cu un cocktail cu gheață. Din acest motiv, la astfel de petreceri, gheața, dar și recipientul pentru gheață, vor fi sufletul petrecerii. Acest lucru este garantat atunci când optați pentru recipientul pentru gheață argintat de la colecția Malmaison a brand-ului Christofle!

Acest recipient pentru gheață este minuțios lucrat cu modele florale din cele mai alese, inspirate din modelele florale prezente în castelul de vacanță al lui Napoleon. Un astfel de recipient pentru gheață asigură succesul oricărei petreceri pe timp de vară.

Înălțime: 20 cm

Material: Metal argintat

Colecția Malmaison

Napoleon Bonaparte și prințesa Josephine au avut ca rezidență de vacanță preferată castelul Malmaison. Pentru a aduce clienților săi experiența napoleoneană și stilul Empire, Christofle s-a inspirat din elementele prezente în acel castel, atât din punct de vedere al accesoriilor, cât și din punct de vedere al modelelor florale de pe acestea. Descoperiți cum se simt regii prin modelele ferme, simetrice și chic pe care vi le pune la dispoziție această colecție. Lăsați-vă cuceriți de liniile alambicate, de frunzele deschise de palmier și lotus, de întotocherile complicate ale acestora și pătrundeți în lumea celor mai înalte clase sociale care au existat în istoria omenirii!

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce elganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…