Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorvazevaze portelanVaza Portelan Squall Rosenthal

Vaza Portelan Squall Rosenthal Vaza Portelan 32cm Squall Gold Rosenthal

dimensiune
23cm
32cm
40cm
culoare
Vaza Portelan 32cm Squall Platin Rosenthal-1
Vaza Portelan Squall Rosenthal - White 23cm-1
Vaza Portelan Squall Rosenthal - Black 32cm-1
Vaza Portelan 32cm Squall Gold Rosenthal-1
2.490,00 lei
Se încarcă recenziile...
Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Imaginează-ți o femeie învelită doar într-un șal alb dansând frenetic, învârtindu-se și ondulându-se conform propriului eu autentic. Ei bine, chiar aceasta a fost sursa de inspirație a designerilor Rosenthal pentru această vază spectaculoasă!

Realizată din cel mai rafinat porțelan, această vază aruncă sclipiri lucioase și creează dansuri de lumini și umbre ce fascinează chiar și cel mai critic ochi.

În esență, această vază semnifică o artă îndrăgostită de ea însăși, un obiect de decorațiune pur narcisist, însă iertat de privitor, datorită frumuseții sale.

Material: porțelan

Se recomandă curățarea manuală.

Colecția Squall

Poate că porțelanul nu a fost pus nicicând mai bine în valoare decât în colecția Squall. Aceasta constă într-o serie de decorațiuni inspirate din dansul uman, încărcat cu uitare de sine și conectat la ritmului Pământului și ale Cosmosului.

Glazura lucitoare aplicată la finisarea acestor obiecte de decori creează, la rândul ei, dansuri de lumini și umbre mesmerizante.

Pentru un living room luminos, aerisit și primitor, aceste decorațiuni se potrivesc perfect, înnobilându-l și aducând valoarea și calitatea Rosenthal cu sine.

Brandul Rosenthal

Rosenthal este un brand clasic și unanim apreciat de decorațiuni pentru casă. Fondat acum aproape un secol și jumătate, Rosenthal propune clienților săi produse de calitate, cu designuri excepționale, realizate manual în porțelan.

Colecțiile create de Rosenthal sunt vaste, însă își păstrează de fiecare dată eleganța pe care o necesită porțelanul ca material de lucru. Nici funcționalitatea acestor produse nu lasă de dorit, însă ceea ce uimește de fiecare dată este frumusețea lor. Orice colecție a brandului Rosenthal pe care o veți alege vă va tăia respirația prin măiestria produselor pe care le oferă spre vânzare publicului larg, motiv pentru care acest brand este atât de iubit la nivel mondial.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…