Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorvazevaze portelanVaza Portelan La Chute Rosenthal

Vaza Portelan La Chute Rosenthal Vaza La Chute Rosenthal - White 26 cm

dimensiune
26cm
culoare
Vaza La Chute Rosenthal - White 26 cm-1
Vaza Portelan La Chute Rosenthal - Gold 26cm-1
1.300,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Căderea (La Chute, în limba franceză) se poate referi la căderea din Rai, la căderea în păcatele dulci sau la alunecarea și căderea unei rochii de mătase pe șoldurile sculptate ale femeii iubite. Indiferent de perspectiva pe care o alegem, cert este că vaza La Chute Rosenthal ne hrănește imaginația și ne oferă ceva în plus: calitatea specifică porțelanului Rosenthal!

Forma și culoarea acestei vaze o fac să fie ușor asortabilă în orice decor. Indiferent că vorbim despre camera unei femei, a unui bărbat sau a unui cuplu, această vază este ofertantă pentru fiecare: Ei îi inspiră senzualitate, Lui îi vorbește despre eternul mister feminin, iar Lor le ține aprinsă flacăra pasiunii în cuplu. O adevărată operă de artă pentru toți cei care o vor privi!

Produs realizat manual în Germania.

Colecția La Chute

Căderea în păcat și mitologia creată în jurul acestui episod biblic este perfect surprinsă în colecția La Chute Rosenthal. Debordând de senzualitate, obiectele decorative din această colecție amintesc de misterul feminin, de sensibilitatea și vulnerabilitatea femeii.

Mai intimă decât orice altă colecție Rosenthal, La Chute oferă decorațiuni perfecte pentru dormitorul cuplurilor. Bineînțeles, tot în această colecție vei găsi și inspirații pline de rafinament pentru a oferi cel mai frumos cadou unui cuplu proaspăt căsătorit.

Calitatea porțelanului Rosenthal este păstrată și înnobilată cu un strop de pasiune și senzualitate. Ce încântare pentru ochi, minte și suflet!

Brandul Rosenthal

Rosenthal este un brand clasic și unanim apreciat de decorațiuni pentru casă. Fondat acum aproape un secol și jumătate, Rosenthal propune clienților săi produse de calitate, cu designuri excepționale, realizate manual în porțelan.

Colecțiile create de Rosenthal sunt vaste, însă își păstrează de fiecare dată eleganța pe care o necesită porțelanul ca material de lucru. Nici funcționalitatea acestor produse nu lasă de dorit, însă ceea ce uimește de fiecare dată este frumusețea lor. Orice colecție a brandului Rosenthal pe care o veți alege vă va tăia respirația prin măiestria produselor pe care le oferă spre vânzare publicului larg, motiv pentru care acest brand este atât de iubit la nivel mondial.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…