Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorrame fotoRama Foto Din Argint Masiv Albi Christofle

Rama Foto Din Argint Masiv Albi Christofle Rama Foto Din Argint Masiv Albi Christofle - 21x28cm

dimensiune
10x15cm
13x18cm
18x24cm
21x28cm
4.010,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Amintirile alături de cei mai importanți oameni din viața ta sunt de neprețuit, iar acest lucru se reflectă în modul în care le păstrezi. O fotografie frumoasă care a surprins un moment de neuitat este cel mai bine păstrată într-o ramă foto din argint masiv. Designul marca Christofle Albi oferă un aspect elegant, feeric, care va face ca poza să pară desprinsă dintr-o poveste cu prinți și prințese, iar simplitatea ramei va ajuta la evidențierea emoțiilor din fotografie. Dungile simple ale ramei oferă strălucire, însă adevăratele vedete veți fi voi, cei din fotografie.

Pentru fotografii 10x15 cm

Înălțime: 18 cm

Lățime: 13 cm

Material: Argint (Sterling Silver)

Pentru curățare: Produsele Christofle din gama ramelor pentru fotografii sunt protejate cu un strat de lac ce face ca argintul să nu oxideze. Din acest motiv, le puteți curăța cu o mănușă sau o lavetă de bumbac umedă sau uscată pentru lustruire și pentru a îndepărta praful.

Colecția Albi

Designerii Christofle au creat colecția Albi în 1968, inspirația fiind chiar orașul francez Albi, renumit pentru gastronomia, dar și pentru catedrala sa – cea mai înaltă din lume. Designul colecției amintește de liniile pure și drepte ale acestei catedrale, iar senzația este de lux, eleganță și calitate.

Colecția Albi reprezintă o gamă de produse cu un design ideal pentru iubitorii de simplitate și eleganță. Un ochi ce caută linii fine și modele simple va fi complet încântat la descoperirea acestei colecții, cu atât mai mult cu cât designurile care fac parte din aceasta sunt extrem de simplu de asortat la aproape orice. Orice ochi va descoperi frumusețea din spatele acestei game, mai ales atunci când se va lăsa mângâiat de unduirile finisajelor sale bine realizate, devenind fascinat de strălucirea și reflexiile pe care le oferă argintul.

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce eleganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…