Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorrame fotoRama Foto Argintata Malmaison Christofle

Rama Foto Argintata Malmaison Christofle Rama Foto Argintata Malmaison Christofle - 13x18cm

dimensiune
24x18cm
10x15cm
13x18cm
1.620,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi3

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Un cadou select pentru cea mai dragă persoană din viața voastră este reprezentat de rama foto argintată din colecția Malmaison a brandului Christofle. Destinată fotografiilor de 10x15 cm, această ramă este lucrată manual în Franța, cu o extraordinară atenție la detalii.

Înconjurată de jur împrejur de o bandă de modele regale, rama Malmaison Christofle va scoate în valoare nu doar sclipirile din ochii celor dragi din fotografie, însă și iubirea pe care le-o purtați, demnă de un cap încoronat. Datorită faptului că este placată cu argint, această ramă rezistă trecerii timpului și poate fi transmisă din generație în generație, ca o comoară de familie.

Dimensiuni fotografie: 10x15 cm

Material: metal argintat

Colecția Malmaison

Napoleon Bonaparte și prințesa Josephine au avut ca rezidență de vacanță preferată castelul Malmaison. Pentru a aduce clienților săi experiența napoleoneană și stilul Empire, Christofle s-a inspirat din elementele prezente în acel castel, atât din punct de vedere al accesoriilor, cât și din punct de vedere al modelelor florale de pe acestea. Descoperiți cum se simt regii prin modelele ferme, simetrice și chic pe care vi le pune la dispoziție această colecție. Lăsați-vă cuceriți de liniile alambicate, de frunzele deschise de palmier și lotus, de întotocherile complicate ale acestora și pătrundeți în lumea celor mai înalte clase sociale care au existat în istoria omenirii!

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce elganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…