Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouribijuteriipandantivePandantiv Din Argint Si Cristal Muguet Gold Lalique

Pandantiv Din Argint Si Cristal Muguet Gold Lalique Pandantiv Din Argint Si Cristal Muguet Gold Lalique - Clear

760,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Cine nu cunoaște semnificațiile lăcrămioarei trebuie să știe că aceasta nu este o simplă floare delicată. Lăcrămioarele aduc noroc și prosperitate, iar simbolul acesta rafinat este iubit de multe dintre reprezentantele sexului frumos.

Acest lucru a fost observat și de René Lalique, care a dedicat o colecție întreagă acestui simbol. Pandantivul din argint și cristal din colecția Muguet Gold a brandului Lalique este lucrat în mod rafinat, elegant, astfel încât să se asorteze la orice altă bijuterie din cristal. Cheița este realizată din argint placat cu aur, iar lănțișorul este realizat din mătase neagră, ajustabilă.

Lungime lănțișor: 85 cm, ajustabil

Materiale: cristal Lalique, șnur mătase neagră, argint placat cu aur 18K

Greutate cristal: 5 g

Greutate argint aurit: 2 g

Dimensiune pandantiv: 5 cm

Colecția Muguet

Colecția Muguet este, poate, cea mai sensibilă dintre toate colecțiile Lalique. Înglobând, așa cum sugerează și cuvântul francez care îi formează numele, accesorii cu design de lăcrămioare, această colecție este cât se poate de rafinată.

Constituite din două elemente, bijuteriile acestei colecții aduc purtătoarelor lor stil, eleganță și simplitate. Bijuteriile din această colecție sunt ori din argint, ori din metal placat cu aur, însă întotdeauna însoțite de cristal Lalique inspirat din forma și rafinamentul lăcrămioarelor.

Diversitatea accesoriilor acestei colecții este uluitoare, având întotdeauna ceva în plus, oferind câte ceva pentru personalitatea fiecărei femei în parte.

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…