Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

bucatarie si barbarfrapiereFrapiera Argintata Malmaison Christofle

Frapiera Argintata Malmaison Christofle Frapiera Argintata Malmaison Christofle

7.750,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Îți prezentăm frapiera argintată din colecția Malmaison a brandului Christofle! O frapieră extraordinar de frumos lucrată, cu detalii realizate manual în Franța, cu modele inspirate din vesela de la castelul de vacanță al lui Napoleon!

Această frapieră va răci rapid sticla preferată de șampanie sau vin. O puteți folosi, de asemenea, pentru a vă servi oaspeții cu gheață în timpul petrecerii sau pur și simplu pentru depozitarea gheții la bar. Cu siguranță, acesta este un accesoriu pentru bar util și deosebit de rafinat.

Înălțime: 20 cm

Material: Metal argintat

Colecția Malmaison

Napoleon Bonaparte și prințesa Josephine au avut ca rezidență de vacanță preferată castelul Malmaison. Pentru a aduce clienților săi experiența napoleoneană și stilul Empire, Christofle s-a inspirat din elementele prezente în acel castel, atât din punct de vedere al accesoriilor, cât și din punct de vedere al modelelor florale de pe acestea. Descoperiți cum se simt regii prin modelele ferme, simetrice și chic pe care vi le pune la dispoziție această colecție. Lăsați-vă cuceriți de liniile alambicate, de frunzele deschise de palmier și lotus, de întotocherile complicate ale acestora și pătrundeți în lumea celor mai înalte clase sociale care au existat în istoria omenirii!

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce elganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…