Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouribijuteriicerceiCercei Din Argint Si Cristal Cu Clipsuri Muguet Lalique

Cercei Din Argint Si Cristal Cu Clipsuri Muguet Lalique Cercei Din Argint Si Cristal Cu Clipsuri Muguet Lalique - Clear

970,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi2

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Cerceii cu clipsuri au marele avantaj de a nu necesita găuri în ureche. Cerceii cu clipsuri din argint și cristal din colecția Muguet a brandului Lalique sunt nu doar extrem de frumoși, dar și practici și eleganți. Sunt cadoul perfect pentru cineva care își dorește cercei, dar nu își dorește să își găurească urechile.

De asemenea, sunt cadoul perfect pentru cineva care își dorește să fie la modă într-un stil clasic, care pare să nu expire cu timpul. Nu în ultimul rând, sunt cadoul ideal pentru cineva care apreciază moda anilor trecuți îmbinată cu minimalismul și eleganța specifică zilelor noastre.

Materiale: cristal și argint

Sistem de închidere cu clips

Dimensiune cercei: 3 cm

Colecția Muguet

Colecția Muguet este, poate, cea mai sensibilă dintre toate colecțiile Lalique. Înglobând, așa cum sugerează și cuvântul francez care îi formează numele, accesorii cu design de lăcrămioare, această colecție este cât se poate de rafinată.

Constituite din două elemente, bijuteriile acestei colecții aduc purtătoarelor lor stil, eleganță și simplitate. Bijuteriile din această colecție sunt ori din argint, ori din metal placat cu aur, însă întotdeauna însoțite de cristal Lalique inspirat din forma și rafinamentul lăcrămioarelor.

Diversitatea accesoriilor acestei colecții este uluitoare, având întotdeauna ceva în plus, oferind câte ceva pentru personalitatea fiecărei femei în parte.

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…