Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouribijuteriibratariBratara Piele Gold 1927 Lalique

Bratara Piele Gold 1927 Lalique Bratara Piele 1927 Lalique - Gold, Black, Clear

1.150,00 lei
Se încarcă recenziile...
Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Această brățară ne readuce în atenție stilul anilor 1927-1928. Marele René Lalique a revoluționat moda prin aceste elemente și accesorii al căror design nu pare să aibă termen de expirare.

Cântărind doar 16g, această brațară este ușoară și lejeră, fiind ideală inclusiv pentru zilele călduroase de vară. În plus, curelușa ajustabilă din piele o face să se potrivească atât celor ce caută brățări fixe, cât și celor care abordează un stil mai relaxat, fără a lipsi stilul și bunul gust.

Această brățară este confecționată din cristal transparent satinat, rășină neagră și metal placat cu aur de 18K.

Dimensiune brățară: 37 cm

Greutate: 16 g

Materiale: cristal transparent satinat Lalique, rășină neagră, metal placat cu aur de 18 K

Colecția 1927

Accesoriile din colecția 1927 sunt inspirate din stilul Art Deco, aceste piese de bijuterii aducând o reinterpretare a designului conceput în 1927 și 1928 de către René Lalique, maestrul bijuteriilor contemporane. Fără îndoială, aceste bijuterii de lux constituie un omagiu adus stilului Garçonne ce a fascinat designerii din acea perioadă.

Colecția 1927 a brand-ului Lalique reprezintă echilibrul suprem. Pe de-o parte rășina, pe de altă parte cristalul și, nu în ultimul rând, argintul sau metalul placat cu aur 18K. Toate cele trei elemente provin din natură, ceea ce arată încă o dată dorința lui Lalique de a se inspira sub orice formă din floră, faună și tot ce are natura mai bun să ne ofere. Culorile celor trei elemente care alcătuiesc această colecție sunt întotdeauna neschimbate: auriu sau argintiu, alb și negru, sugerând unitatea, echilibrul, pacea și liniștea, coexistența în contrast și armonia dintre bine și rău. Insăși forma bijuteriilor din această colecție, cercul, întărește ideea de echilibru și armonie.

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…