Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouribijuteriibratariBratara Din Argint Si Cristal Nysa Lalique

Bratara Din Argint Si Cristal Nysa Lalique Bratara Din Argint Si Cristal Nysa Lalique

7.280,00 lei
Se încarcă recenziile...
Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Mitologia greacă a fost un continuu motiv de inspirație pentru maestrul René Lalique, iar această brățară din argint și cristal din colecția Nysa are și ea la bază aceste rădăcini. Nysa a fost locul de naștere a lui Dionysos, zeul vinurilor. Fiind fiul lui Zeus, acesta a fost ascuns de către mama sa, care a avut grijă de el ferită de privirile geloasei Afrodita. Din acest motiv, această colecție prezintă modele inspirate de nimfele care, alături de mama sa, au avut grijă de bebelușul Dionysos. Această brățară prezintă personaje diverse, inclusiv pe micul bebeluș, frumos sculptate în relief, pe suprafața cristalului.

Materiale: cristal Lalique, argint

Închidere cu magnet și lanț de siguranță

Colecția Nysa

Una dintre cele mai emblematice colecții ale lui Lalique este Nysa. Deși nu la fel de celebră ca altele, această colecție are cea mai frumoasă poveste în spate. Pasionații de legende pot confirma faptul că Afrodita era extrem de geloasă. Din acest motiv, atunci când Zeus i-a făcut un copil unei nimfe, aceasta a fost obligată să trăiască în Nysa, un mic orășel, împreună cu bebelușul său, departe de ochii Afroditei, pentru ca aceasta să nu îi omoare. Prietenele sale nimfe au ajutat-o să îl crească pe micul bebeluș, care urma să devină celebrul Dionysos. Această colecție îi este dedicată pruncului, mamei sale și a nimfelor ce au ajutat-o.

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…