Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Cadouri pentru femei pretențioase

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană greu de mulțumit când vine vorba despre cadouri. Ce îi poți oferi unui om care are totul? Dacă și în viața ta există o persoană căreia dacă i-ai oferi luna de pe cer, te-ar întreba dacă era disponibilă și în alăt culoare, atunci ai ajuns la locul potrivit. 

Dacă vrei să eviți situațiile în care cadoul ales este nepotrivit, te invităm să citești în continuare și să descoperi câteva idei de cadouri pentru femei pretentioase

  • Idei de cadouri pentru femei, de casă nouă 
  • Cele mai bune idei de cadouri pentru jumătatea ta 
  • Ce cadou poți face unei femei cu ocazia zilei de naștere? 
  • De unde poți cumpăra cadouri pentru femei pretențioase?

Idei de cadouri pentru femei, de casă nouă 

Mutatul în casă nouă este un moment de mare bucurie, ce merită sărbătorit cu un cadou de lux. Alege un dar special, care să dăinuiască mulți ani și care să fie admirat sau folosit cu drag, în fiecare zi. 

Din categoria cadourilor pentru casă nouă, îți recomandăm în mod special vazele de porțelan și statuetele realizate de designeri cunoscuți. 

O vază din porțelan, atent modelată, în nuanțe deosebite și cu un pattern special este calea spre inima oricărei femei pretențioase. În orice locuință este nevoie de cel puțin o vază, așa că un astfel de cadou va fi apreciat la adevărata sa valoare. 

Impresionează o doamnă pretențioasă, dăruindu-i o vază din porțelan de lux, cu semnificație. Astfel, poți alege o Vaza Portelan Medusa Gala Rosenthal Versace

Dincolo de simbolistica negativă a Medusei, este important de știut că numele acesteia înseamnă protectoare, astfel încât vaza poate fi dăruită persoanelor care sunt interesate de obiectele cu rol de amuletă. 

Statuetele reprezintă cadouri greu de refuzat, mai ales dacă sunt realizate din cristal. Recomandarea noastră este o Statueta Din Cristal Aphrodite Nude Lalique

Superba statuetă o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii, astfel încât poate impresiona pe oricine și cu siguranță va fi apreciată de către toți cei care o vor vedea așezată la loc de cinste. 

Cadouri pentru doamne în vârstă 

Impresionează o doamnă în etate, oferindu-i o Esarfa Gourmande Silk Lalique – Blue. Aceasta este realizată din cea mai fină mătase naturală și are un imprimeu elegant, despre care vei ști sigur că poate fi întâlnit doar pe aceste eșarfe. 

Femeile de toate vârstele, inclusiv doamnele în vârstă, adoră parfumurile cu miresme deosebite. Astfel, îți recomandăm un Parfum (Absolu De Parfum) 80ml Mon Premier Cristal Lumiere Lalique

Parfumul se potrivește doamnelor sotisticate, datorită notelor captivante și luxuriante: lemn dulce, șofran negru, migdale amare – încântare pentru simțul olfactiv și pentru suflet, într-o sticluță luxuriantă. 

Pe site-ul nostru vei găsi numeroase idei de cadouri pentru doamne în vârstă, pentru a putea impresiona persoana dragă din viața ta. 

Idei de cadouri amintire 

În categoria cadourilor unice pot fi incluse și cadourile amintire. Cele mai potrivite sunt, fără îndoială, bijuteriile de designer, pe care ți le prezentăm în continuare. 

Pentru o doamnă sau domnișoară pretențioasă, poți alege o pereche de Cercei Argint Arethuse Silver Lalique – Clear – Sistem Prindere Cu Pin

Bijuteriile reprezintă idei de cadouri amintire excelente, având în vedere că pot rămâne în familie, pentru a fi dăruite fiicelor sau nepoatelor. 

Această pereche de cercei este clasică, elegantă și poate fi purtată cu succes atât pe timpul zilei, cât și la diverse evenimente de seară. 

Cele mai bune idei de cadouri pentru jumătatea ta 

Ești în căutarea unor cadouri pentru femei pretențioase, având în vedere că și jumătatea ta adoră darurile atent alese? 

În cazul acesta, lasă grijile deoparte și analizează cu atenție cele mai bune idei de cadouri de lux, pe care ți le vom prezenta în continuare. 

Servirea cafelei este un adevărat ritual și un răsfăț de care oricine ar trebui să se bucure. De aceea, pentru început, îți recomandăm un Set 6 Lingurite Pentru Espresso Argintate Mood Pink Christofle

Brandul Christofle are o istorie de aproape 200 de ani în rafinarea metalelor prețioase și în transformarea acestora în diverse colecții de argintărie și tacâmuri. Astfel, fiecare servire a cafelei va fi dusă la rang de artă. 

Pentru ca ritualul de servire a cafelei să fie complet, te încurajăm să îi dăruiești jumătății tale și un Set Pentru Espresso 8 Piese Tac Skin Gold Rosenthal. Este compus din 6 cești cu farfurioare, o cremieră și o zaharniță, toate realizate din porțelan Rosenthal. 

Fotografiile reprezintă mărturii ale celor mai frumoase momente din viața de cuplu. De aceea, îți propunem să dăruiești o Rama Foto Din Argint Masiv Albi Christofle

Această ramă este disponibilă în mai multe dimensiuni, deci poți comanda chiar mai multe, pentru a păstra la loc de cinste cele mai dragi fotografii ale voastre. 

Ce cadou poți face unei femei cu ocazia zilei de naștere? 

Ziua de naștere a unei persoane este un eveniment ce trebuie marcat cu ajutorul unui dar deosebit. În cele ce urmează, îți vom prezenta două cadouri pentru femei pretențioase, ideale pentru a fi dăruite de ziua de naștere. 

Din categoria cadourilor cu personalitate, elegante, care se potrivesc oricui, îți recomandăm o Bratara Din Argint Si Cristal Nysa Lalique

Bijuteriile Lalique au dus prelucrarea cristalelor la un alt nivel, pentru a se obține o transparență și o strălucire greu de imaginat. Astfel, orice femeie se va bucura de o brățară creată de un designer-geniu, cum este Lalique. 

Pentru ca doamnele adoră cinele la lumina lumânărilor sau să decoreze mesele festive cu lumânări deosebite, propunerea noastră este această Vaza Sfesnic Portelan Jungle Animalier Rosenthal Versace, cu recomandarea să comanzi minim două, pentru ca masa romantică sau festivă să fie completă. 

De unde poți cumpăra cadouri pentru femei pretențioase?

Timpul liber este din ce în ce mai prețios pentru fiecare persoană, astfel încât îți recomandăm să achiziționezi cadouri inedite pentru femei dintr-un magazin online. 

În felul acesta, vei putea comanda produsul dorit la orice oră, oriunde te-ai afla, având nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet. 

Mai mult, comandând dintr-un magazin online de cadouri de lux, ai acces la game variate de produse și vei găsi chiar și idei de cadouri unice. 

Este atât de simplu să comanzi darurile perfecte pentru o femeie pretențioasă, folosindu-te de tehnologie! Doar adaugi produsul dorit în coș, completezi datele pentru livrare și îl plătești. 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre de cadouri pentru femei pretențioase și că vei alege măcar unul dintre acestea, pentru o persoană dragă ție.