Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

bucatarie si barbarpahareSet 6 Pahare Vin Alb Heritage Dynasty Rosenthal

Set 6 Pahare Vin Alb Heritage Dynasty Rosenthal Set 6 Pahare Vin Alb Heritage Dynasty Rosenthal

1.500,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Așa cum discerne între un vin premium și unul mediocru, un cunoscător fin al vinurilor va discerne la fel de ușor între un pahar potrivit pentru vin și unul mai puțin potrivit. Adevărații cunoscători oenologi vor alege întotdeauna setul de 6 pahare speciale pentru vin alb Heritage Dynasty Rosenthal pentru orice degustare! De ce? Datorită formei acestor pahare: piciorul înalt, baza plată și corpul îngustat spre vârf. Aceasta este forma perfectă pentru ca buchetul vinului să se dezlănțuie, însă în același timp să rămână captiv în corpul paharului pentru satisfacția ta!

Setul de 6 pahare pentru vin alb Heritage Dynasty Rosenthal – pentru adevărații cunoscători!

Colecția Dynasty

Colecția Dynasty Rosenthal vorbește despre istorii de familie care au schimbat destine și au conturat caractere.

Motivele principale de inspirație sunt animalele purtătoare de simboluri, creaturile fantastice, plantele și aranjamentele orientale. Stilul renascentist se împletește cu Art Nouveau pentru a crea subtilitatea creațiilor de masă Dynasty Rosenthal.

Materialele preferate sunt porțelanul și cristalul, perfecte prin puritatea lor. Vesela creată în această colecție creează un decor luxuriant, cu palete elegante și străluciri gingașe de cristal.

Colecția Dynasty Rosenthal ne vorbește despre povești de familie și despre generații care au fost și vor fi. Creează-ți propria poveste și începe o dinastie cu Dynasty Rosenthal!

Brandul Rosenthal

Rosenthal este sinonimul inovației, designului, măiestriei și calității în ceea ce privește colecțiile de masă din cristal sau porțelan. Tradiția Rosenthal începe acum 140 de ani, atunci când primele colecții din porțelan au fost realizate pentru locuințele sofisticate ale vremii.

Lucrând alături de artiști, designeri și arhitecți precum Walter Gropius, Raymond Loewy, Patricia Urquiola sau Cristophe de la Fontaine, Rosenthal propune o cultură a servirii mesei exclusivă și individualistă. Pahare, seturi de veselă și de tacâmuri, vase și accesorii – toate acestea invită într-o lume fascinantă, în care calitatea, designul și finețea predomină.

Brandul Rosenthal oferă idei de cadouri luxury pentru o pereche de proaspăt căsătoriți, pentru o petrecere strălucitoare de Crăciun sau pentru starea ta de bine de zi cu zi.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…