Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

bucatarie si barbarpahareSet 6 Pahare Cristal Vin Alb Tac Rosenthal

Set 6 Pahare Cristal Vin Alb Tac Rosenthal Set 6 Pahare Cristal Vin Alb Tac Rosenthal

1.020,00 lei
Se încarcă recenziile...
In stoc

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Preferi un pahar de Chardonnay? Ori poate un Sauvignon Blanc? Indiferent ce tip de vin alb este preferatul tău, simte-i întreaga simfonie de arome savurându-l dintr-un pahar de cristal de la Rosenthal! Toate simțurile tale vor fi antrenate în această experiență de lux, de la cel olfactiv și gustativ până la cel tactil și vizual!

Paharele de cristal Tac Rosenthal sunt disponibile în set de 6 bucăți, perfect pentru o masă alături de familie sau prieteni! Elegante și versatile, aceste pahare din cristal pentru vin alb au un profil fin, deosebit de elegant, cu un picior suplu, însă stabil.

Colecția Tac

Colecția Tac Rosenthal aduce în atenția clienților iubitori de fin și subtil un design minimalist, extrem de potrivit pentru o colecție de seturi de masă cu adevărat de lux. Stilul elegant propus de Tac nu are vârstă, nici spațiu, fiind binevenit în orice casă ce ține la bunul gust. Fiind o colecție de masă ce nu depinde de mode trecătoare, aceasta își menține valoarea în timp, exact așa cum își menține și stilul poetic.

Brandul Rosenthal

Rosenthal este sinonimul inovației, designului, măiestriei și calității în ceea ce privește colecțiile de masă din cristal sau porțelan. Tradiția Rosenthal începe acum 140 de ani, atunci când primele colecții din porțelan au fost realizate pentru locuințele sofisticate ale vremii.

Lucrând alături de artiști, designeri și arhitecți precum Walter Gropius, Raymond Loewy, Patricia Urquiola sau Cristophe de la Fontaine, Rosenthal propune o cultură a servirii mesei exclusivă și individualistă. Pahare, seturi de veselă și de tacâmuri, vase și accesorii – toate acestea invită într-o lume fascinantă, în care calitatea, designul și finețea predomină.

Brandul Rosenthal oferă idei de cadouri luxury pentru o pereche de proaspăt căsătoriți, pentru o petrecere strălucitoare de Crăciun sau pentru starea ta de bine de zi cu zi.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…