Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

bucatarie si barbarpahareSet 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace

Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace - Clear

culoare
Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace - Clear-1
Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace - Blue-1
Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace - Amber-1
Set 2 Pahare Whisky Cristal Medusa Lumiere Rosenthal Versace - Red-1
910,00 lei
Se încarcă recenziile...
Acest produs nu este disponibil acum
Vreau să știu când acest produs devine disponibil

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Whisky-ul este o băutură nobilă la origine, însă va fi cu atât mai mult pus în valoare în paharele potrivite. Îți prezentăm setul de două pahare pentru whisky Medusa Lumiere de la Rosenthal Versace, lucrate în cel mai pur cristal, în nuanța ta preferată!

Băutura va căpăta jocuri de lumini și nuanțe speciale în funcție chiar de nuanța paharului ales. Mesele tale nu vor mai fi niciodată plictisitoare atunci când lași magia designerilor Versace să preia controlul petrecerilor tale!

Acest set de pahare este potrivit și pentru băuturi precum gin sau bourbon.

Formă: octogonală

Înălțime: 8 cm

Capacitate: 0.17 l

Se recomandă curățarea manuală.

Colecția Medusa

Apetența designerilor de la Rosenthal Versace pentru mitologia greacă nu este un secret, însă simbolul Medusei ocupă un loc privilegiat. Capul acestei femei-monstru înfrumusețează și înnobilează o mare parte dintre obiectele de decor ale acestui brand, uneori ascuns ochilor profani și dezvăluit doar privirilor inițiate în arta Versace.

Colecția Medusa reunește toate decorurile pentru masă și pentru casă ce au fost create în amintirea femeii cu o putere de seducție atât de mare, încât putea ucide dintr-o privire. Aceasta este Medusa, simbolul omniprezent în lumea decorurilor Versace, femeia care a rămas în mentalul colectiv al unei lumi întregi sub forma unui mit!

Brandul Rosenthal-Versace

Tradiția cu aer aristocrat Rosenthal și-a reunit forțele cu calitatea marca Versace pentru a crea împreună un brand ce inspiră eleganță, rafinament și lux. Materialele folosite pentru colecțiile de veselă și pentru ideile de cadouri surprinzătoare sunt atent alese pentru a oferi clienților cea mai bună experiență posibilă.

Valoarea obiectelor Rosenthal-Versace rezidă nu doar în renume, tradiție și materiale de calitate, ci și în grija pentru detalii: simbolurile și referințele mitologice ascunse în delicatele designuri ale obiectelor se împletesc cu motivele ultra-moderne, pentru un efect atemporal. Astfel, achiziționezi accesorii de masă nu doar frumoase, ci și valoroase, obiecte ce vor face parte din moștenirea ta de familie.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…