Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorscrumiereScrumiera Portelan Medusa Red Rosenthal Versace

Scrumiera Portelan Medusa Red Rosenthal Versace Scrumiera Portelan 24 cm Medusa Red Rosenthal Versace

dimensiune
14cm
24cm
2.700,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

O scrumieră Rosenthal Versace nu este doar o scrumieră, ci este o operă de artă, care să asigure o experiență cât mai plăcută, o eleganță aparte chiar și în scurtele pauze de țigară, un bun gust autentic chiar și când vă beți cafeaua dimineața.

Scrumiera din colecția Medusa este lucrată manual în porțelan de cea mai bună calitate, ceea ce o face să fie rezistentă în timp. De asemenea, designul cu capul femeii seducătoare și ucigătoare de care s-au temut oamenii timp de secole întregi este și el de calitate superioară, ceea ce îl face și pe acesta rezistent la apă, soare și căldură. Luxul, atunci când îl căutați, îl găsiți pe deplin în această scrumieră Versace.

Diametru: 24 cm

Material: porțelan lucrat manual în Germania

Se recomandă curățarea manuală.

Colecția Medusa

Apetența designerilor de la Rosenthal Versace pentru mitologia greacă nu este un secret, însă simbolul Medusei ocupă un loc privilegiat. Capul acestei femei-monstru înfrumusețează și înnobilează o mare parte dintre obiectele de decor ale acestui brand, uneori ascuns ochilor profani și dezvăluit doar privirilor inițiate în arta Versace. Colecția Medusa reunește toate decorurile pentru masă și pentru casă ce au fost create în amintirea femeii cu o putere de seducție atât de mare, încât putea ucide dintr-o privire. Aceasta este Medusa, simbolul omniprezent în lumea decorurilor Versace, femeia care a rămas în mentalul colectiv al unei lumi întregi sub forma unui mit!

Brandul Rosenthal-Versace

Tradiția cu aer aristocrat Rosenthal și-a reunit forțele cu calitatea marca Versace pentru a crea împreună un brand ce inspiră eleganță, rafinament și lux. Materialele folosite pentru colecțiile de veselă și pentru ideile de cadouri surprinzătoare sunt atent alese pentru a oferi clienților cea mai bună experiență posibilă. Valoarea obiectelor Rosenthal-Versace rezidă nu doar în renume, ci și în grija pentru detalii: simbolurile și referințele mitologice ascunse în delicatele designuri ale obiectelor se împletesc cu motivele ultra-moderne, pentru un efect atemporal. Atfel, achiziționezi accesorii de masă nu doar frumoase, ci și valoroase, obiecte ce vor face parte din moștenirea ta de familie.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…