Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorrame fotoRama Foto Argintata Perles Christofle

Rama Foto Argintata Perles Christofle Rama Foto Argintata Perles Christofle - 10x15cm

dimensiune
10x15cm
13x18cm
18x24cm
1.410,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi3

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

O ramă foto nu trebuie doar să arate o poveste, ci trebuie să o susțină, să sprijine chiar emoția din privirile celor ce se uită la aparatul foto. Acest lucru este exact ceea ce face rama foto argintată Perles Christofle care, datorită modelului de perle în relief care încadrează fotografia, oferă un joc de lumini perfect.

În funcție de cum cade lumina pe ramă, se realizează un efect vizual, astfel încât privitorul nu va reuși să-și dea seama dacă perluțele sunt sculptate în afara ramei, ori în interiorul său. Ce modalitate șireată de a atrage privirile asupra fotografiei tale dragi!

Dimensiune fotografie: 10x15 cm

Material: metal placat cu argint

Colecția Perles

Perlele naturale nu sunt întotdeauna ușor de asortat, datorită faptului că necesită un anumit stil pentru a putea fi îmbinate în mod firesc și elegant într-un design de interior. Din acest motiv, Christofle ne propune varianta sa de perle, care se potrivesc oricărui stil de design bazat pe argintiu – perlele lucrate în argint!

Modelele din această colecție sunt îndrăznețe, dar nu stridente, uimitoare, însă la locul lor și, cel mai important, sunt realizate din argint. Colecția Perles este varianta ideală pentru a îmbina strălucirea argintului cu finețea perlelor și aduce, în alte cuvinte, elementul pământului alături de elementul apei, formând o uniune cu un efect vizual neașteptat de frumos.

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce elganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…