Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Cum alegi parfumul potrivit, în funcţie de personalitate

Parfumul…te învăluie de la prima oră a dimineții și îți este alături până când ajungi acasă și îți pregătești rutina de seară. Unele parfumuri se contopesc cu pielea, astfel că le poți simți și a doua zi, chiar dacă te-ai răsfățat minute bune în duș. 

Considerat un accesoriu intim, deoarece stă cel mai aproape de piele, parfumul dezvăluie personalitatea unei persoane, fără a fi nevoie de cuvinte. 

Parfumuri dulci, parfumuri puternice, parfumuri misterioase, parfumuri efervescente… ce bogăție de miresme, la fel ca personalitățile oamenilor!

Te-ai gândit vreodată la legătura dintre preferințele tale pentru anumite mirosuri și personalitatea ta? Spre exemplu, persoanele vesele, mereu cu zâmbetul pe buze, adoră parfumurile dulci. 

Tu ce fel de parfumuri preferi? Care este adevărata ta personalitate? Cu siguranță ai preferințe pentru un anumit tip de parfum de lux sau pentru anumite note, pe care le porți zilnic.

  • Criterii pe baza cărora poți alege parfumurile
  • Parfumuri pentru romanticele incurabile 
  • Note orientale pentru persoanele misterioase
  • Parfumuri dulci pentru persoanele mereu cu zâmbetul pe buze 
  • Note citrice pentru persoanele spontane 
  • Parfumuri lemnoase pentru persoanele îndrăznețe

Criterii pe baza cărora poți alege parfumurile 

Alegerea parfumului este influențată, în primul rând, de preferințe. Oricât de lăudat ar fi un parfum și oricât de mult ți-ar plăcea, poți constata că, pe pielea ta, se transformă într-un mod neașteptat și că potrivirea este minimă sau inexistentă. 

Apoi, este necesar să alegi parfumul în funcție de anotimp. Notele din parfumuri reacționează la diverse temperaturi. Spre exemplu, notele lemnoase se simt cel mai bine toamna, iar cele citrice, primăvara. 

Bineînțeles, parfumurile se aleg și în funcție de eveniment și de momentul zilei când vor fi purtate, însă de câte ori ți-ai ales parfumul în funcție de personalitate? În continuare, îți vom prezenta ce parfumuri poți alege, în funcție de personalitatea ta. 

Parfumuri pentru romanticele incurabile 

Visezi cu ochii deschiși la plimbări lungi, toamna, la Paris și la o cerere în căsătorie cu Turnul Eiffel drept martor? Îți place să îi lași iubitului sau soțului mesaje scrise pe post-it-uri cu inimioare? 

Te gândești la cele mai reușite cine în doi, la lumina lumânării, cu muzică jazz în surdină, și la rețete care demonstrează că dragostea trece prin stomac? În cazul acesta, ești o romantică incurabilă. 

Pentru persoanele care văd lumea într-un mod romantic, visând mereu la povești de dragoste nemuritoare, parfumurile potrivite sunt cele florale. Trandafiri, iasomie, liliac și orhidee sunt notele ce se potrivesc cel mai bine persoanelor romantice. 

Trandafirul roșu este floarea oficială a iubirii, iar adesea, aromele de trandafir din parfumuri sunt extrase din acest soi.

Lasă-te învăluită de parfumul dulce și, în același timp, discret al trandafirului și alege Parfum (Absolu De Parfum) Mon Premier Cristal Blooming Tendre Lalique. Parfumul te va învălui în note de trandafir proaspăt înflorit și te va transpune într-o lume de basm. 

Note orientale pentru persoanele misterioase 

Îți place să păstrezi misterul în ceea ce privește viața ta și adori de fiecare dată când o persoană face presupuneri despre tine, în sensul pozitiv. 

Oriunde mergi, ești o prezentă carismatică, încrezătoare și puternică, iar oamenii își doresc să te cunoască mai bine. Femeile te privesc admirativ și chiar și-ar dori să îți afle secretul, iar bărbații se întrec în a te complimenta. 

În scurt timp, toți realizează că, dincolo de aparențe, ai o personalitate complexă și poți discuta cu ușurință despre orice subiect, captivându-i pe cei din jur. 

Câți ani ai? Ce profesie ai? Ai venit recent în oraș? Întrebările curg ca un râu infinit și îți place toată atenția, deși valul misterios ce te învăluie este la locul lui. Să fie parfumul pe care îl porți? 

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, atunci alege cu încredere esențe orientale, ce îți vor pune în evidență personalitatea misterioasă și puterea de seducție. Ambra, moscul, scorțișoara, coriandrul, șofranul, vanilia și alte esențe lemnoase te vor învălui în note calde și condimentate. 

Recomandarea noastră este acest Parfum (Eau De Parfum) Fleur Universelle Lalique, ce te învăluie în note de rom, scorțișoară, piper roz și cardamom. 

Parfumuri dulci pentru persoanele mereu cu zâmbetul pe buze 

Ești sufletul petrecerii? „Lipiciul” care unește gașca de prieteni și care îi îndeamnă să își trăiască viața la maximum? Ești cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație? 

În cazul acesta, ți se potrivesc parfumurile dulci. Persoanele optimiste și zâmbărețe au puterea de a-i influența în bine pe cei din jur și de a le ridica moralul. 

O astfel de personalitate va putea purta cu ușurință un parfum dulce, având note de vanilie, caramel, bergamotă, patchouli sau cafea și lista continuă. 

Dacă ai purtat astfel de parfumuri până acum și le-ai găsit încântătoare, cu siguranță vei aprecia și acest Parfum (Eau De Parfum) Noir Premier Plume Blanche Lalique

Este un parfum dulce, vanilat, pudrat, temperat de note de migdale, violete și tămâie. Se potrivește în special toamna, când aromele se transformă de la oră la oră. 

Note citrice pentru persoanele spontane 

Spontaneitate este al doilea nume al tău? Îți place să iei decizii în funcție de starea de spirit? Persoanele spontane sunt admirate de către toți cei din jur, pentru curajul de care dau dovadă. 

Oricine ar vrea să lase planurile deoparte și să trăiască viața la intensitate maximă, fără a se preocupa de griji. În fond, problemele pot fi rezolvate cu pași mici, dar siguri. 

Dacă te regăsești în descrierea unei persoane spontane, cel mai bine ar fi să alegi parfumuri cu note de citrice. Acestea sunt fresh, efervescente, la fel ca personalitatea ta. 

De regulă, parfumurile citrice se potrivesc mai mult primăvara, însă le poți purta până la jumătatea toamnei, în funcție de felul în care simți că se transformă. Parfumurile citrice sunt dependente de căldură și vei observa că, de la oră la oră, vor deveni mai plăcute. 

În acest sens, îți recomandăm acest Parfum (Eau De Parfum) Fruits Du Movement Lalique. Una dintre notele de vârf ale parfumului este mandarina, un citric pe placul oricui. 

Parfumuri lemnoase pentru persoanele îndrăznețe 

Îți place să îți depășești constant limitele? Adori să iei inițiativa și să coordonezi colegii de muncă ori de câte ori este nevoie? La evenimente, faci cunoștință cu jumătate dintre invitați în mai puțin de o oră de când ai ajuns? 

În cazul acesta, ești o persoană îndrăzneață, pentru care cuvântul „ezitare” a fost eliminat din vocabular. Recomandarea noastră este Parfum (Eau De Parfum) Noir Premier Illusion Captive Lalique

Parfumul are note lemnoase, ambrate și condimentate și se potrivește în special în sezonul rece. Dintre notele de vârf, se remarcă smochina, iar dintre cele de bază, lemnul de cedru și boabele de tonka. 

Este un parfum greu de uitat, pentru care vei primi numeroase complimente și care îți va da hotărârea de care ai nevoie, pentru a lua decizii importante. 

După cum poți observa, alegerea parfumului în funcție de personalitate este mai simplă decât credeai. Dacă încă ai dubii cu privire la potrivirea parfumurilor, îți recomandăm să miroși notele principale separat și să observi dacă ți se potrivesc cu adevărat. 

Așadar, sperăm să iei în considerare sfaturile noastre și, de asemenea, să vizitezi pagina dedicată parfumurilor de lux din magazinul nostru online, pentru a-ți alege preferatele.

Sursa foto: Magmatik