Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Interioare de lux: idei de obiecte decorative unice pentru casa ta

Decorarea unei case îi oferă acea notă de personalitate pe care fiecare persoană o caută, nota care va transforma o casă în ,,acasă”.

Personalizarea și însuflețirea unei case se realizează cu ajutorul unor obiecte decorative deosebite. 

Fiecare obiect decorativ ales cu grijă te aduce mai aproape de visul tău, acela de a redescoperi frumusețea și confortul casei tale.

Indiferent de timpul pe care l-ai petrecut într-o casă, schimbările sunt întotdeauna binevenite, mai ales când este vorba despre decorațiuni deosebite, de lux. 

Locuința ta îți va reflecta personalitatea, astfel că este nevoie să alegi cu grijă decorațiunile.

Pentru un aspect deosebit, îți recomandăm să alegi întotdeauna obiecte decorative de lux, realizate din materiale premium, cum ar fi porțelanul, cristalul sau argintul. 

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva idei pentru un decor de lux în locuința ta, indiferent dacă locuiești la la apartament sau la casă. 

  • Idei pentru un decor de lux într-un living de apartament
  • Idei pentru amenajarea unui living de apartament mic și elegant  
  • Decorațiuni de lux pentru un living la casă 

Idei pentru un decor de lux într-un living de apartament 

A locui într-un apartament presupune că vei avea nevoie de mai multă creativitate și imaginație pentru ca livingul să arate așa cum ți-ai dorit. 

Chiar și un living de apartament poate fi decorat cu obiecte luxoase, ce vor schimba total aspectul întregii locuințe. 

Îți recomandăm să privești amenajarea livingului ca pe cel mai pretențios proiect din viața ta. Sufrageria va deveni extensia gândurilor și a personalității tale. 

Alege culorile, materialele și modelele ce îți aduc fericire și care se vor integra perfect în sufrageria visurilor tale. 

Vaze din porțelan sau cristal pentru un living de apartament de invidiat

Vazele reprezintă obiecte decorative ce se regăsesc în orice locuință. În momentul în care ai flori proaspete în casă, vei observa că întreaga atmosferă se va schimba. 

Starea ta de spirit va fi mult mai veselă, de aceea, îți recomandăm să alegi diverse vaze pentru un decor de lux într-un living de apartament. 

În funcție de dimensiunile livingului, poți opta pentru o singură vază, de tip statement, care să atragă toată atenția asupra ei, sau pentru vaze cu diverse dimensiuni, amplasate în locuri cheie din sufragerie. 

Spre exemplu, pe măsuța de cafea poți plasa această Vaza Portelan Arkadia Fossil Rosenthal. Are un design minimalist, dar elegant în același timp, și poate reprezenta elementul de care are nevoie un living de apartament pentru ca monotonia să fie alungată.

Pentru masa de dining poți opta pentru o vază care să atragă atenția într-un mod plăcut, așa cum este Vaza Portelan Le Jardin De Rosenthal Versace Rosenthal Versace.

Vaza poate fi amplasată și în apropierea geamului, chiar dacă masa este așezată altundeva. În acest mod va capta lumina foarte frumos și va impresiona pe oricine o va privi. 

Aceste vaze reprezintă decorațiuni de lux ce pot fi utilizate ca atare, fără a le umple cu flori. 

Desigur, îți recomandăm să le utilizezi în scopul pentru care au fost create și să te bucuri cât mai des de flori proaspete, ce vor înveseli întreaga sufragerie. 

Sfeșnice și lumânări pentru seri de neuitat 

Serile de toamnă și de iarnă vor fi mult mai romantice și mai elegante dacă vei lumina livingul cu ajutorul unor lumânări. 

O carte bună, un pahar de vin sau ceaiul preferat, muzică pe fundal și lumânări ce încălzesc atmosfera… ce ți-ai dori mai mult? 

Lumânările se pot folosi când îți dorești să te relaxezi citind cartea preferată sau, pur și simplu, când vrei să te gândești la ziua ce a trecut într-o manieră relaxantă, privind umbrele formate de lumânări și lăsându-ți imaginația să zburde. 

De asemenea, lumânările pot fi utilizate și în cadrul cinelor romantice sau când organizezi o cină alături de familie sau prieteni. 

În funcție de modul de amenajare a livingului, poți opta pentru sfeșnice minimaliste sau sfeșnice demne de castele, ce vor arăta excelent în sufrageria ta. 

Un exemplu de sfeșnic de lux este acesta: Sfesnic Portelan Gorgona Rosenthal Versace. Se potrivește foarte bine cu obiectele decorative de lux pe care ți le-am prezentat până acum. 

Pentru un plus de eleganță, îți recomandăm să alegi lumânări albe, simple.

Idei pentru amenajarea unui living de apartament mic și elegant 

Ideile pe care ți le-am prezentat mai sus sunt potrivite pentru un living spațios dintr-un apartament, în care se pot amplasa mai multe decorațiuni living modern. 

Obiectele decorative luxoase pot decora foarte bine și un living mic, creând o atmosferă primitoare și elegantă. 

În cazul amenajării unui living mic într-un apartament, recomandarea noastră este să optezi pentru câteva decorațiuni atent alese. Prea multe decorațiuni vor crea un efect nedorit. 

Având în vedere că spațiul este restrâns, pentru o amenajare cameră de zi deosebită, sugestia noastră este să alegi mai multe obiecte decorative de același fel sau care să se asorteze foarte bine din punctul de vedere al cromaticii, materialului și modelului. 

Amenajarea unei camere de zi mică utilizând obiecte decorative de lux 

Într-un living mic va trebui să renunți la diverse obiecte decorative și să le păstrezi pe cele care transformă locuința dintr-o simplă casă în „acasă”. 

Un astfel de exemplu este reprezentat de rame foto de lux, de la branduri cunoscute, cum sunt Rosenthal Versace, Rosenthal, Christofle și altele. 

Acestea pot fi amplasate în bibliotecă sau oriunde pe mobilă și vor oferi livingului un aer aparte, elegant. 

Sunt rame foto realizate din argint, ce vor dăinui vreme de zeci de ani, rămânând în familie ca amintiri deosebite. 

Un astfel de exemplu este această Rama Foto Din Argint Fidelio Christofle, disponibilă în mai multe dimensiuni și realizată din argint masiv. 

Ramele foto sunt obiecte decorative de lux ce ocupă foarte puțin loc și care se potrivesc și în sufrageriile mici de apartament. 

Având în vedere că ne referim la un living cu dimensiuni mici, ar fi bine ca obiectele decorative să se completeze perfect, ca un tot unitar. În caz contrar, ar atrage atenția asupra lor în mod unilateral, făcându-și concurență. 

Alături de ramele foto din argint, într-o sufragerie mică poți opta pentru o vază de dimensiuni mici sau pentru o statuetă realizată din cristal. 

Aceasta reprezintă nota de eleganță ce lipsea sufrageriei, fără a atrage atenția asupra ei într-un mod ostentativ. 

Un exemplu elocvent este această superbă Statueta Din Cristal Kazak Lalique-Clear. Statuetele sub formă de cai sunt asociate cu succesul și cu abundența, așa că ai toate motivele să alegi un astfel de obiect decorativ realizat din cristal. 

Decorațiuni de lux pentru un living la casă 

Dorim să aducem în atenția ta și modul în care poți integra într-un living de casă cât mai multe obiecte decorative de lux care să se completeze. 

Când ne referim la un living de casă, automat ne gândim la o sufragerie cu dimensiuni generoase, ce include în cele mai multe cazuri și un dining. 

Astfel, ai libertatea de a amplasa mai multe obiecte de decor de lux, începând de la intrarea în living. 

Pentru a-ți surprinde invitații sau, pur și simplu, pentru a te bucura personal de o imagine elegantă, ori de câte ori intri în sufragerie, îți recomandăm să amplasezi o vază de cristal în punctul vizibil încă de la intrarea pe ușă. 

De obicei, acest loc este lângă geam, așa că o vază de cristal va prelua razele solare, strălucind într-un mod discret. 

Având în vedere că sunt transparente, vazele din cristal îți permit să alegi orice flori îți dorești, indiferent de culoare. Spre exemplu, poți opta pentru o Vaza Din Cristal Ombelles Lalique, elegantă, simplă și de efect. 

Deoarece livingul are dimensiuni generoase, mai poți opta pentru o vază pe care să o așezi pe măsuța de cafea, tot din cristal. 

O Vaza Cristal Elves Lalique-Clear va împrospăta întreaga atmosferă și te va încânta ori de câte ori o vei privi. De asemenea, suntem siguri că și invitații o vor aprecia la fel de mult. 

Vazele pot fi completate cu succes de rame foto și de statuete, fără a exagera cu numărul acestora.

Dacă livingul este conectat cu diningul, îți recomandăm să optezi pentru un Platou Prestige Gala Bleu Rosenthal Versace. Acesta va atrage privirile ca un magnet și te va scuti de misiunea de a alege obiecte decorative și pentru masa din dining, platoul fiind suficient. 

Așadar, sperăm ca sfaturile noastre să îți fie de folos pentru a alege obiecte decorative de lux pentru casa ta, obiecte care să îți încânte privirea și de care să te îndrăgostești mai mult pe zi ce trece. 

Sursa foto: Magmatik