Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

Cum alegi serviciul de masă potrivit?

Este o după-masă plăcută de vineri, în care verifici des telefonul pentru a te asigura că este final de săptămână.

A trecut ceva timp de când weekendul începea așa liniștit…

De fapt, știi foarte bine că este calmul dinaintea furtunii. În doar câteva ore, va începe o agitație pe care o cunoști foarte bine și care într-un fel îți lipsea. 

Știi că toate emoțiile și munca vor fi încununate de câteva ore petrecute în compania celor dragi.

În mai puțin de o săptămână, vei organiza prima masă din noua ta casă, iar emoțiile sunt mari.

Te-ai răzgândit de trei ori în privința meniului și parcă ai dori altă variantă.

Te gândești la decorațiuni, la muzica ambientală, la momentul revederii, la mici suvenire pe care să le oferi celor dragi. 

Brusc, îți aduci aminte de servirea mesei. Ai planificat aproape tot, însă ai omis să alegi un set pentru servirea mesei care să completeze întreg tabloul.

Neliniștea crește, însă știi că vei găsi soluția ideală.

Aici îți venim în ajutor și îți oferim câteva informații interesante despre cum să alegi serviciul de masă potrivit și îți recomandăm și câteva seturi realizate din porțelan, de la branduri de lux, cu o istorie bogată. 

Acordă importanță acestor criterii de alegere a serviciului de masă potrivit 

Înțelegem bucuria și nerăbdarea alegerii unui serviciu de masă, însă vrem să ne asigurăm că vei alege exact setul care se potrivește cel mai bine dorințelor și nevoilor tale.

În magazinul nostru online vei găsi servicii de masă din cel mai bun porțelan, destinate unei varietăți de ocazii.

Astfel, poți alege seturi simple, ce pot fi utilizate pentru servirea cafelei în compania persoanelor dragi din viața ta sau seturi complexe. 

Seturile de porțelan pentru cafea sunt de regulă compuse din farfurie și ceașcă, ambele asortate și, uneori, un recipient pentru lapte și o zaharniță, toate realizate din porțelan calitativ, care arată spectaculos.

Seturile complexe sunt utilizate pentru servirea desertului sau pentru mesele festive. 

De ce să alegi seturi din porțelan? 

În ceea ce privește alegerea materialului, recomandarea noastră va fi întotdeauna porțelanul.

Brandurile de lux, cu istorie de sute de ani, au utilizat întotdeauna porțelanul pentru a încânta privirile celor mai exigenți clienți și pentru ca mesele festive să arate spectaculos. 

Porțelanul este un material foarte rezistent la șocuri mecanice și termice, dar în același timp are o finețe greu de egalat.

Să mănânci din farfurii din porțelan poate deveni o adevărată sărbătoare, fără un motiv anume.

Alegând seturi din portelan de la branduri de renume vei putea afla cum se simțeau familiile regale din trecut și vei înțelege că micile lucruri aduc bucurie în viața ta. 

Timpul este prea scurt pentru a servi masa cu seturi realizate din orice alt material în afară de porțelan.

După ce vei alege primul serviciu de masă din porțelan, vei înțelege de ce este atât de apreciat. 

Numărul de persoane invitate la masă 

Mai mult ca sigur știi deja câte persoane răspund invitației de a petrece câteva ore de neuitat, în compania unor preparate delicioase, servite din cele mai frumoase seturi de masă din porțelan.

Astfel, vei putea alege serviciul care să răspundă tuturor acestor nevoi.

La modul general, seturile din porțelan pentru cafea conțin piese pentru 4 sau 6 persoane, iar seturile de masă complete, pentru ocazii speciale, sunt potrivite pentru 6, 8, 10, 12 sau chiar 24 de invitați.

În cazul în care abia te-ai mutat în casă nouă, mai bine apreciezi în plus numărul de persoane care îți vor trece pragul și astfel poți alege un set potrivit. 

Componența și scopul seturilor din porțelan 

Pentru ca aranjarea mesei să aibă un impact vizual impresionant, este nevoie ca seturile din porțelan să fie alese în funcție de ocazie.

Astfel, pentru mesele de zi cu zi, alături de familie, poți opta pentru seturi de masă clasice, formate din farfurii de porțelan de diverse mărimi (mici, mari, adânci). 

Poți alege un set de cafea din aceeași colecție, iar rezultatul final va fi unul care te va îmbia să consumi cu drag toate preparatele.

Pentru ocazii speciale, se potrivesc seturile complexe, care au și boluri pentru supă sau alte piese ideale pentru mese festive, îmbelșugate. 

Designul seturilor de masă din porțelan 

Se spune că prima dată mâncăm cu ochii, așa că serviciul pentru servirea mesei trebuie să atragă privirile și să stârnească emoții.

În magazinul online Magmatik vei găsi servicii de masă din porțelan pe placul oricui. Poți opta pentru un set clasic, pentru un set modern, fără model, care iese în evidență datorită liniilor precise, dar elegante, pentru un set inspirat din baroc, pentru seturi care aduc primăvara în casa ta și așa mai departe. 

Orice design ți-ai dori, cu siguranță vei găsi setul pentru servirea mesei ideal.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva seturi de masă din porțelan, ideale chiar și pentru cei mai pretențioși oameni, de care te vei îndrăgosti garantat. 

Seturi de masă din porțelan de care te vei îndrăgosti 

Cu greu vei putea rezista celor mai frumoase seturi de masă din porțelan, pe care le poți regăsi în portofoliul nostru.

Sunt servicii de masă atent lucrate de către branduri cu tradiție de sute de ani, așa cum sunt: 

Știm că nerăbdarea este mare, astfel că îți vom prezenta în continuare servicii de porțelan încântătoare, de la fiecare brand, pentru diverse ocazii. 

Primește frumusețea naturii din anotimpul cald, direct în casa și în sufletul tău. Alege un Set 6 Piese Din Portelan Brillance Fleurs Sauvages Rosenthal care cu siguranță va fi pe placul oricui. Este un set pentru două persoane, ideal pentru servirea micului dejun, a desertului sau a ceaiului de după-masă, alături de persoana iubită. Acest superb serviciu de masă din porțelan pictat aduce bucurie și o explozie de culoare în locuința ta, așa că merită să îl folosești cât mai des posibil. 

Transformă fiecare masă în familie într-o experiență care încântă toate simțurile, servind delicioasele preparate din acest deosebit Set De Masa Pentru 6 Persoane – 20 Piese Francis Carreau Beige Rosenthal. Are un design elegant, atemporal, astfel că poți utiliza setul cu succes la cât mai multe evenimente. De asemenea, având în vedere calitatea porțelanului, te vei putea bucura de serviciul de masă foarte mulți ani de acum înainte. 

Anotimpul cald este perfect pentru prepararea grătarelor, așa că ai nevoie și de farfurii din porțelan care să completeze tabloul senzorial. În acest sens, îți recomandăm un Set Farfurii Gratar Bbq Passion Villeroy & Boch. Este compus din două piese inteligent compartimentate, astfel încât să poți forma un aranjament din carne, garnitură și un sos delicios. 

Ocaziile speciale și momentele frumoase din viața unei persoane sunt întotdeauna sărbătorite cu un tort apetisant. Îndrăznește și transformă momentul servirii tortului într-o experiență senzorială de neuitat, alegând acest superb Serviciu De Tort Din Portelan Pentru 6 Persoane Turandot Blue Rosenthal. Este realizat manual, în Germania, astfel că atenția pentru detalii atinge cote înalte, iar rezultatul final este fără cusur. 

Dacă îți dorești un aranjament special al mesei, în care preparatele să fie vedetele principale, atunci alege un serviciu de masă simplu, dar elegant, care să le scoată în evidență și să le completeze perfect. Recomandarea noastră este acest set de masa pentru 6 persoane – 18 piese Suomi White Rosenthal. Designul simplu și liniile elegante demonstrează că un set de lux poate fi și minimalist. Astfel, invitații tăi vor servi cu drag toate preparatele care vor arăta excepțional, contrastând cu albul imaculat al pieselor din porțelan. 

Acestea fiind spuse, sperăm ca informațiile prezentate să te ajute să iei cea mai bună decizie și să alegi setul sau seturile de masă din porțelan ideale. Cele mai frumoase servicii de masă vor rămâne întotdeauna cele realizate din porțelan, care transformă momentul servirii mesei într-o simfonie de culori, texturi și sunete delicate de porțelan. 

Sursa foto: Magmatik