Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

decorvazevaze portelanVaza Portelan Falda Rosenthal

Vaza Portelan Falda Rosenthal Vaza Portelan 27cm Falda Weiss Rosenthal

2.580,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi5

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

O vază extrem de feminină, lucrată manual în porțelan Rosenthal, aduce lumină și stil în orice acasă. Acesta este efectul pe care îl are vaza din porțelan Falda. Designul său ușor ca o zi de vară amintește de frumoasele unduiri ale unei rochii vaporoase sau ale unei fuste ușoare când este purtată de aerul călduț al brizelor de vânt.

De fapt, ”Falda”, în spaniolă, înseamnă chiar fustă, fapt pentru care designul și ideile transmise de el devin și mai interesante. Acest model ne face să ne imaginăm flori feminine și delicate, scăldate de soare, și unduiri fermecătoare de șolduri ce se leagănă pe străzile fierbinți ale Andaluziei.

Această vază a fost premiată în Elveția de către o instituție specializată în jurizarea elementelor de design interior.

Înălțime: 27 cm

Diametru: 27 cm

Greutate: 1.5 kg

Se recomandă curățarea manuală.

Colecția Falda

Colecția Falda creată de Rosenthal iese în evidență prin îndrăzneala ei calculată, intrigându-te și atrăgându-te într-un mod absolut cuceritor. Fiind inspirată din temperamentul și cultura spaniole, această colecție este un tribut adus spiritului latin.

Conținând piese elegante, realizate în porțelan fin alb, colecția Falda aduce lumină în casa ta și un strop de curaj – curajul să te manifești, să fii tu însuți.

Accesoriile de decor ale acestei colecții sunt ușor de asortat în orice casă sau birou, indiferent de designul clasic sau modernist în care vor fi încadrate.

Brandul Rosenthal

Rosenthal este un brand clasic și unanim apreciat de decorațiuni pentru casă. Fondat acum aproape un secol și jumătate, Rosenthal propune clienților săi produse de calitate, cu designuri excepționale, realizate manual în porțelan.

Colecțiile create de Rosenthal sunt vaste, însă își păstrează de fiecare dată eleganța pe care o necesită porțelanul ca material de lucru. Nici funcționalitatea acestor produse nu lasă de dorit, însă ceea ce uimește de fiecare dată este frumusețea lor. Orice colecție a brandului Rosenthal pe care o veți alege vă va tăia respirația prin măiestria produselor pe care le oferă spre vânzare publicului larg, motiv pentru care acest brand este atât de iubit la nivel mondial.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…