Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouriparfumuriParfum (Eau De Parfum) 100ml Noir Premier Or Intemporel Lalique

Parfum (Eau De Parfum) 100ml Noir Premier Or Intemporel Lalique Parfum (Eau De Parfum) 100ml Noir Premier Or Intemporel Lalique

1.620,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi3

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Un caracter puternic are nevoie de un parfum puternic. Din acest motiv, Lalique ne prezintă Premier Or Intemporel, un parfum din colecția Noir, care ne surprinde cu note puternice și picante de tutun, dar și cu note calde și aromate de cafea.

Asemănător unui parfum arăbesc, Premier Or Intemporel este dovada clară a diversității, a modului incredibil în care Lalique înțelegea firea umană și a modului în care a reușit să ofere câte puțin pentru fiecare. O femeie hotărâtă care și-a luat viața în mâini și care își croiește singură destinul este o femeie care va aprecia cu desăvârșire acest parfum.

Cantitate: 100 ml

Note de cafea și tutun

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…