Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouriparfumuriParfum (Absolu De Parfum) 80ml Mon Premier Cristal Lumiere Lalique

Parfum (Absolu De Parfum) 80ml Mon Premier Cristal Lumiere Lalique Parfum (Absolu De Parfum) 80ml Mon Premier Cristal Lumiere Lalique

3.380,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi3

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Dualitatea parfumului Mon Premier Cristal Lumiere simbolizează, atât prin notele sale subtile, cât și prin cele mai puternice, dualitatea dintre întuneric și lumină, dintre bine și rău, încercând să ofere un echilibru femeii care se regăsește în aceste arome.

Lemnul dulce, șofranul negru și extractul de migdale amare vor face pe orice iubitoare a echilibrului desăvârșit să nu se mai despartă de acest parfum. Deși subtil, acest parfum îi va face pe toți cei din jurul tău să se întrebe ce arome sunt acestea și să rămână captivați de misterul care se ascunde în jurul parfumului tău.

Note de șofran negru, extract natural de migdale amare și lemn dulce

Cantitate: 80 ml

Categorie: Spray-uri naturale

Lucrat manual în Franța

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…