Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouribijuteriiineleInel Arethuse Silver Lalique

Inel Arethuse Silver Lalique Inel Arethuse Silver Lalique - Clear, Black - 55

dimensiune
51
53
55
57
culoare
Inel Arethuse Silver Lalique - Clear, Black - 53-1
Inel Arethuse Silver Clear T51 Lalique-1
1.150,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi1

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Un inel ce iese în evidență într-un mod provocator, însă plin de bun gust – acesta este inelul din colecția Arethuse Silver Lalique!

Această piesă irezistibilă este creată din cristal transparent satinat Lalique montat în argint 925. Cunoscutul "Masque de Femme” dezvăluie chipul unei femei misterioase și elegante ce poartă o coafură de viață acvatică, simbolizând nimfa Arethusa – muza întregii colecții.

Material: cristal transparent satinat Lalique

Măsura: T53

Colecția Arethuse

Una dintre cele mai complexe colecții ale lui Lalique este colecția Arethuse. Inspirată de chipul frumoasei nimfe, această colecție prezintă sculptată în cristal Lalique frumusețea acesteia, misterioasă, luminoasă, încadrată de un păr alcătuit din elemente marine.

Aceste cristale, în cazul bijuteriilor, sunt frumos încastrate în metal placat cu aur de 18K sau în argint. Simplitatea lor cucerește pe toți cei pasionați de mitologie, la fel cum frumusețea lor luminează orice încăpere în care se află, chiar dacă vorbim despre bijuterii sau elemente de decor.

Brandul Lalique

Fondat cu peste un secol în urmă, în 1888, brandul Lalique a dăinuit drept simbolul suprem al luxului francez. Astăzi, viziunea mărcii este de a prelungi geniul creativ al fondatorului René Lalique prin lansarea unor sticle de parfum superbe din cristal, reînviind modele de bijuterii incitante și emoționante, depășind limitele fabricii prin crearea de obiecte decorative cu contraste de satin, realizând proiecte de arhitectură majore, creând o lume unică Lalique dedicată casei, lucrând cu artiști renumiți pentru a produce ediții limitate în cristal și pentru a recrea moștenirea culturală a acesteia. Lalique continuă să prospere ca un brand și de stil de viață cu adevărat atemporal.

René Lalique și toți urmașii săi care și-au dedicat viața continuării acestui brand au adus lumii din generația noastră, dar și din generațiile trecute, colecții întregi de bijuterii și accesorii pentru casă inspirate din natură. Cu note romantice, somptuoase, rafinate și absolut superbe, acest brand ne înfrumusețează locuința și ținutele în toate modurile posibile. Ne oferă decorațiuni de interior, bijuterii, elemente aromatice și multe alte produse care așteaptă să fie descoperite, fiecare produs în parte fiind inspirat din flora și fauna care ne înconjoară. O astfel de legătură cu natura este de neegalat.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…