Comandati telefonic la +40 744 700 233

Transport gratuit la comenzi de peste 1.000 RON

cadouriCutie Argintata Uni Christofle

Cutie Argintata Uni Christofle Cutie Argintata Uni Christofle

dimensiune
large
680,00 lei
Se încarcă recenziile...
Stoc limitat, grabeste-te sa comanzi5

Cantitate:

Livrare gratuită la comenzi
peste 1000 RON

Ambalaj de cadou
premium disponibil

Click & Collect din showroom
din București

DETALII DESPRE PRODUS:

Despre produs

Momentele unice din viața copilului vostru sunt de neprețuit și veți dori să păstrați mici amintiri de la fiecare moment în parte. Excepție nu face nici trecerea zânei Măseluță, la primii dinți căzuți ai celui mic. Pentru a păstra acest tip de amintiri, vă propunem cutia argintată din colecția Uni de la Christofle.

Micuță, putând fi depozitată oriunde, însă totodată încăpătoare, această cutie simplă, fără design-uri sofisticate sau prea complexe, este ideală pentru stocarea lucrurilor mici. Placată cu argint, această cutie oferă clasă, eleganță și stil. Diametrul său este de 6 cm, ceea ce o face ideală chiar și pentru depozitarea medicamentelor pe timpul unei călătorii.

Diametru: 6 cm

Material: Metal argintat

Colecția Uni

Colecția Uni este cea mai simplă colecție de la Christofle. Fără modele complicate, această colecție strălucește în tăcere, fără să atragă prea multă atenție asupra sa, permițând altor obiecte să iasă la lumină. În plus, componentele acestei colecții sunt de cele mai multe ori foarte ușor de utilizat, având mecanisme de închidere simple, atunci când este necesară folosirea lor. Această colecție este ideală pentru persoanele care apreciază modestia, bunul simț și simplitatea. De asemenea, acestea sunt obiectele perfecte pentru personalizare prin gravare – tocmai datorită simplității modelelor lor.

Brandul Christofle

Atunci când spunem ”Christofle”, spunem eleganță, rafinament și simplitate. Aceste caracteristici sunt cele pe care Christofle le inspiră prin produsele lor. Fie că doriți să vă înfrumusețați casa proprie, fie că vreți să oferiți un cadou ce va rezista toată viața alături de sărbătorit, Christofle pare că este întotdeauna cu un pas în fața clienților săi, oferind o gamă foarte largă de produse, din care oricine va găsi ceva ce să îi placă. Christofle are, cu siguranță, un talent în a aduce elganța și frumusețea în viețile tuturor, de la bebeluși la adulți, de la locuințe proprii, la evenimente.

Review-uri

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…